Een betrouwbare en
professionele opleiding

Bedrijfsopleidingen Techniek heeft de beschikking over een goede geoutilleerde onderwijslocatie aan de Stappegoorweg in Tilburg. Daar zijn we voorzien van alles wat nodig is om het beste technische onderwijs te geven. U vindt er uitstekend toegeruste praktijk- en theorielokalen. Daar hebben we de beschikking over heel veel materialen, machines, gereedschappen en practicumopstellingen.

Alles is state of the art en ingericht op de techniek van vandaag. Onze docenten en instructeurs zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook gekneed in de praktijk. Dat maakt het onderwijs bij Bedrijfsopleidingen Techniek van ROC Tilburg hoogwaardig en heel erg uniek.

Bekijk onze praktijklokalen

Kijk verder

Over
bedrijfsopleidingen techniek

Bij Bedrijfsopleidingen Techniek vindt u een groot aantal technische opleidingen die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk in uw bedrijf. Wij realiseren dat door de inhoud van die opleidingen af te stemmen op de specifieke opleidingsvraag die u heeft voor uw medewerkers. Zo verwerven zij kennis en vaardigheden die precies zijn toegesneden op de behoefte van uw bedrijf. Dat verbetert niet alleen de kwaliteit van uw medewerkers. Onze bedrijfsopleidingen en trainingen dragen daardoor ook optimaal bij aan een verbetering van de kwaliteit van uw producten en diensten. De opleidingen leveren een erkend diploma , MBO-certificaat of een certificaat van deelname op.

Bedrijfsopleidingen Techniek valt onder de scholen voor Techniek van het ROC Tilburg. Op het gebied van technische opleidingen spelen wij een centrale rol in de regio.

Bekijk het BOL en BBL-aanbod

Kijk verder

Bekijk onze bedrijfsopleidingen

Meer info

Bekijk hiernaast onze nieuwsbrief! 

Onze nieuwsbrief

Bekijk de Clip

Niet gevonden
wat je zocht?

Neem vrijblijvend contact  op voor een advies op maat.

Neem contact op

Meer info