een opleiding op maat
voor uw bedrijf

Bedrijfsopleidingen Techniek kent meerdere opleidingsroutes. Wij bieden opleidingen, of delen ervan, op maat die naar een erkend diploma of MBO-certificaat leiden. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan trainingen en cursussen die een bepaalde vaardigheid aanleren. Dit zijn in de regel korte trajecten die worden afgerond met een bewijs van deelname. Zowel bij de diploma-opleidingen als bij het trainings- en cursusaanbod is maatwerk mogelijk. Dat betekent dat we elke route zo kunnen inrichten dat daarin aandacht is voor de specifieke opleidingsvragen die u als bedrijf voor uw medewerkers heeft. Het inrichten doen we op verschillende manieren. Zo zorgen we dat zowel de inhoud als de vorm van de opleiding, training of cursus perfect past bij de opleidingsvraag van uw bedrijf.

Naast maatwerk in technische opleidingen bieden we ook kant en klare cursussen en trainingen aan. Deze worden uitgevoerd door onze eigen vakkundige docenten en instructeurs. Om een goede invulling te geven aan de opleidingsbehoefte van technische bedrijven bundelen we onze krachten daarbij geregeld met partners in de regio.

Bekijk onze opleidingen

Kijk verder

 “

 • Het ROC-Tilburg denkt met ons mee om onze opleiding zo praktisch mogelijk  in te richten.

  Arjan Stolk
  L&D Manager, Learning Solutions KONE B.V.
 • Samen gaan we voor een All Electric klimaatneutraal Nederland. Daarvoor is het hard nodig dat we allemaal, leverancier, adviseur, installateur en eindgebruiker, onze kennis en ervaring met elkaar delen en mensen opleiden die de verduurzaming gaan realiseren.

  Remco Onder de Linden
  Alklima BV
 • Door in samenwerking met Bedrijfsopleiding Techniek van ROC Tilburg de cross-over opleiding tot Keukenmonteur te realiseren, enthousiasmeren wij schoolverlaters en zij-instromers voor het keukenvak. Op deze wijze vormen kennis en vakmanschap de basis voor een mooie en duurzame toekomst in de keukentechniek

  Joop van der Linden
  Manager HR & Opleidingen DKG groep (vertegenwoordigend de merken Bruynzeel-, Keller- en DKG Keukens)
 • In de samenwerking met Bedrijfsopleidingen Techniek van ROC Tilburg, hebben we ervaren dat men heel praktijkgericht en flexibel is. Dat heeft geresulteerd in een door hen verzorgde interne opleiding, die zeer goed aansloot op de praktijk en belevingswereld van onze medewerkers.

  Ron van der Reest
  Opleidingscoördinator KMWE
 • Fijne samenwerkingspartner waarmee we al jaren samenwerken op gebied van praktijkscholing. Directe communicatie, betrouwbaar, flexibel, meedenken en goede advisering.

  Stefan Adriaansen
  Adjunct Directeur IWBZ
 • In deze krappe arbeidsmarkt is het voor Coca-Cola Europacific Partners belangrijk om het talent dat we in huis hebben zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Wij investeren in onze mensen en zij kunnen in zichzelf investeren waardoor zij en daardoor wij als organisatie beter presteren.

  Marc Nuijten
  Senior Professional Talent Acquisition
 • In deze krappe arbeidsmarkt is het voor Van Mossel Automotive Group belangrijk om Serviceadviseurs in eigen huis op te leiden in samenwerking met ROC Tilburg. Daardoor sluit het onderwijs nog beter aan op de wens van onze beroepspraktijk.

  Gerrit van der Maaten
  HR Directeur

Neem contact
met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet gevonden
wat je zocht?

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Neem contact op

Meer info