Opfrisdag Installatie en Inspectie F-Gassen Cat. I

Terug naar opleidingen

Inleiding

Per 1 januari 2010 is de Europese F-gassenverordening in Nederland in werking getreden. Personen die werkzaamheden verrichten aan koelinstallaties en airco-installaties waarin zich gefluoreerde of ozonlaagafbrekende stoffen bevinden, moeten in het bezit zijn van een bij de werkzaamheden behorend diploma of certificaat.

Bestemd voor

De opfrisdag Installatie en Inspectie (I&I) F-Gassen Categorie 1 is bedoeld voor monteurs, installateurs of technici die hun vaardigheden op het gebied van installatie en inspectie van een koeltechnische installatie willen opfrissen of voor diegene die extra wil oefenen ter voorbereiding op het (her)examen F-gassen categorie I.

Doel

Het vergroten van de kans om het diploma F-gassen categorie 1 te behalen of je bevoegdheid te verlengen, door te te oefenen met het installeren en inspecteren van koeltechnische installaties.

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze opfrisdag moet je de training F-Gassen Categorie I reeds gevolgd hebben.

Cursusinhoud

Tijdens deze dag ga je oefenen voor het (her)examen Installatie & Inspectie. Hierdoor vergroot je jouw kans om het diploma F-gassen categorie 1 te behalen. Je wordt voorbereid om tijdens het examen componenten (verdamperdrukregelaar) af te stellen en in te regelen. Ook zal je een installatie beoordelen en meten. Je oefent in het afstellen van pressostaten, de verdampingsdrukregelaar en het thermostatische expansieventiel.

Cursusduur

1 dag of middag-avond

Toetsing en afsluiting

De opfrisdag wordt door de docent beoordeeld op voldoende participatie en kennis

Uw investering

€325,00

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Cursus uitvoering

ROC Tilburg

Startdata

Bij voldoende deelname meerdere malen per jaar.

Ik wil me aanmelden
Nu aanmelden
Meer informatie
Neem contact met ons op
Vraag ons naar de mogelijkheden